menu
Головна » Статті » Новини ЧР ЦТКЕ УМ

Семінар «Перші результати забезпечення збереження та розвитку мережі гуртків у позашкільних навчальних закладах Чугуївського району"

Захід відбувався на виконання доручення Адміністрації Президента України та листа начальника Департаменту масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації від 02.07.2013 № 1194/3-02-33 «Про виконання та висвітлення в районі завдань, доручень та соціальних ініціатив Президента України» та став логічним продовженням низки заходів Всеукраїнського та обласного рівнів.

20 листопада делегація від Харківської області на чолі з Романом Володимировичем Шаповалом, директором Департаменту науки і освіти Харківської області, відвідала Всеукраїнський  форум працівників позашкільної освіти в Києві. Чугуївський район на форумі представила директор ЧР ЦТКЕ УМ Артеменко Інна Петрівна.

21 листопада в Харкові відбувся обласний форум працівників позашкільних навчальних закладів Харківської області, на якому Артеменко І.П. виступила з докладом «Роль туристсько-краєзнавчої діяльності у формуванні творчої особистості дитини».

">

Категорія: Новини ЧР ЦТКЕ УМ | Додав: anapa (25.11.2013)
Переглядів: 536 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]